Despre Noi

Din moment ce ai ajuns pe acest site, cu siguranta in viata ta urmeaza sa aiba loc un eveniment deosebit care trebuie imortalizat. Probabil ai mai vazut alte cateva zeci de site-uri de acest gen sau te-ai intalnit cu diversi asa zisi "profesionisti" care au incercat sa te convinga ca ei sunt alegerea perfecta, pentru ca sunt cei mai buni. Adevarul este ca, indiferent de aparatura pe care o detine o persoana si indiferent de cat de mult se lauda, in fotografie, pentru ca este o arie extrem de subiectiva, nu exista notiunea de cel mai bun. Cand alegi fotograful si cameramanul pentru evenimentul tau, nu cumperi doar un serviciu, ci investesti in amintiri. De aceea ar trebui sa cauti stilul de filmare si cel de fotografiere care se potriveste viziunilor tale.

Noi nu o sa incercam sa te convingem ca suntem cei mai buni si, implicit, alegerea perfecta, ci iti spunem ca incercam sa fim diferiti. Incercam, cu fiecare eveniment la care participam, sa ne autodepasim si sa facem in asa fel incat sa ramai cu cele mai frumoase amintiri. Din punctul nostru de vedere, dupa ce evenimentul ia sfarsit, singurele lucruri cu care o persoana ramane sunt amintirile. De aceea vom incerca sa iti spunem ce inseamna pentru noi fotografia de nunta. Pentru noi, o nunta este un eveniment incarcat de valoare sentimentala, trairi, emotii, bucurii si de ce nu, lacrimi de fericire. Noi credem ca acestea sunt elementele cele mai importante ale unei nunti si stim ca ne-am indeplinit misiunea atunci cand am reusit sa punem in valoare si sa surprindem aceste momente si emotii. Suntem o echipa cu experienta, dar cel mai important, cu o dorinta arzatoare de a-ti oferi cele mai frumoase amintiri ale celei mai frumoase zile din viata ta. Ne perfectionam continuu, incercam sa nu facem doua evenimente la fel, doua albume la fel, sa acordam atentie fiecarei nunti in egala masura. Nu suntem echipa pe care s-o contractezi de dragul de a fi "rezolvat" acest capitol din cadrul pregatirilor pentru evenimentul tau. In acest caz, sigur iti vom parea scumpi. Serviciile noastre se adreseaza acelora care cauta originalitate, un album de exceptie si iubesc fotografiile.

Ne plac lucrurile bine realizate, cu rafinament si evitam sa oferim servicii la "bax" si preturi mici, doar pentru a atrage clientii. Este adevarat ca nu avem cele mai mici preturi pentru pachetele care vi le oferim, dar nici cele mai mari, deoarece echipa WedART isi impune un standarad cat mai inalt in domeniul fotografiei si productiei video. Prin galeriile de imagini si clipurile video existente pe acest site, incercam sa iti oferim o idee despre stilul si viziunea noastra in abordarea evenimentelor.

Dorinta noastra este de a-ti oferi servicii profesionale, la cel mai inalt standard si de aceea, avem rugamintea sa accepti o intalnire informativa cu noi. Nu discutam preturi in scris sau prin telefon. In masura posibilitatilor, trebuie sa ne vedem, sa ne cunoastem unii pe altii, sa vedeti ceva albume, clipuri si sa ne dam seama ce inseamna fotograful nuntii voastre, pentru voi, fireste.
La sfarsitul acestei intalniri vei putea sa iei decizia corecta, analizand toate informatiile primite, precum si raportul calitate-pret.


© 2011 Toate drepturile rezervate WedART